Eraqua   Professionals in de begeleiding van subsidie-aanvragen en innovatieprocessen
Bel 040-22 22 447 voor een afspraak of meer informatie

Kosten

 

Eraqua Services kan door zijn lage overheadkosten scherpe tarieven hanteren. Onze tarieven zijn bovendien afgestemd op het soort dienst we verlenen. Wij streven naar een reële vergoeding voor onze diensten.


  
Subsidieaanvragen worden in principe op basis van no-cure/ no-pay uitgevoerd. U betaalt alleen bij een succesvolle aanvraag. Bij een succesvolle aanvraag wordt u een van te voren overeengekomen percentage van het toegekende subsidiebedrag in rekening gebracht. Het percentage is afhankelijk van de te verwachten subsidie. Hoe hoger de te verwachten subsidie, hoe lager het percentage.


Projectmanagement kan worden uitgevoerd tegen een vast uurtarief of als volledig partner in een samenwerkingsproject. De kosten daarvan worden (geheel of gedeeltelijk) vergoed uit de subsidiebijdrage.


Voor new business development wordt meestal een vergoeding op basis van een uurtarief of een fixed price afgesproken.

Voorbeeld

In geval van deelname in een Framework 7 project, worden projectmanagementkosten voor 100% vergoed door de Europese Commissie. 

Zoeken

Geef hier uw zoektermen in voor het zoeken van informatieNeem contact met onze experts op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wenst u meer informatie? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen snel contact met u op!

Naam:*
Telefoon:*
E-mail:*