Eraqua   Professionals in de begeleiding van subsidie-aanvragen en innovatieprocessen
Bel 040-22 22 447 voor een afspraak of meer informatie

Project/Programma management

 

Innovatieprojecten die voor subsidie in aanmerking komen, zijn meestal projecten waarin samengewerkt wordt door een aantal partijen, zoals MKB, grote industriële bedrijven, universiteiten en kennisinstellingen. Vaak zijn dit internationale projecten met een duidelijk onderzoekscomponent. Het managen van deze innovatieprojecten vereist kennis en kost u veel extra tijd. Daarnaast vragen subsidieverleners van dit soort projecten vaak een uitgebreide administratieve rapportage.


 

Eraqua Services kan deze lastige taak van u overnemen, waardoor u zich kunt concentreren op het belangrijkste, namelijk de innovatie zelf.


 

Project Management van een innovatieproject wordt uitgevoerd als subcontractor van een van de partners of als partner in een project. Dit is onder andere van toepassing bij de Framework programma's van de Europese Unie, waarbij projectmanagement voor 100% vergoed wordt door de EU.


 

Eraqua Services is ook actief in innovatieprogrammamanagement. Zo heeft het Eraqua Services innovatieprogramma management ondersteuning gegeven bij de begin fase van het Nederlandse high-tech innovatieprogramma Point-One. Daarnaast is Erik Rodenbach al tien jaar actief als programmamanager van het internationale EUREKA ICT clusterprogramma ITEA.

 

Samenwerking

Bij het opzetten van innovatiesamenwerkingsprojecten is niet alleen het opstellen van de subsidieaanvraag belangrijk, maar ook de samenwerking met partners. Eraqua Services heeft een uitgebreid internationaal netwerk van bedrijven en kennisinstellingen, met name in de ICT sector. Daarnaast heeft Eraqua Services goede relaties met overheidsinstanties in diverse Europese landen en daarbuiten (Egypte, Turkije, Korea, Zuid Afrika).

Zoeken

Geef hier uw zoektermen in voor het zoeken van informatieNeem contact met onze experts op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wenst u meer informatie? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen snel contact met u op!

Naam:*
Telefoon:*
E-mail:*