Eraqua   Professionals in de begeleiding van subsidie-aanvragen en innovatieprocessen
Bel 040-22 22 447 voor een afspraak of meer informatie

Subsidie aanvragen

 

Het aanvragen van subsidies vereist gespecialiseerde kennis omtrent het op de juiste manier opstellen van de subsidieaanvraag om zo de slagingskans te maximaliseren. Tijdrovend werk dat bij een afwijzing bovendien erg kostbaar is. De uren die u erin heeft gestoken worden immers niet vergoed. Waarom zou u deze risico's nemen? Eraqua Services neemt dit risico graag van u over door op no-cure/no-pay basis een subsidieaanvraag voor u te verzorgen. Vooraf inventariseert Eraqua Services geheel vrijblijvend en GRATIS de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf.


 

Eraqua Services richt zich niet alleen op nationale subsidie mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld WBSO, Point One en thematische subsidieregelingen. Ook voor het aanvragen van internationale subsidieregelingen, zoals het Framework 7 van de Europese Commissie en de EUREKA programma's zoals ITEA, Catrene, Celtic en EuroStars bent u bij ons aan het juiste adres. Deze regelingen bieden vaak grote kansen, maar zijn complexer: men moet hier zijn weg in weten te vinden.


 

In een aantal gevallen kan het voorkomen dat subsidies niet haalbaar of geschikt zijn voor de betreffende innovatie. In dat geval zal Eraqua Services op zoek gaan naar andere vormen van risicokapitaal, zoals kredietgaranties of private investors.

 

Administratie?

Eraqua Services kan u tevens behulpzaam zijn bij het uitvoeren van de administratieve en financiële afhandeling van een toegekende subsidie. Deze activiteiten worden meestal volgens een vast uurtarief uitgevoerd.

Zoeken

Geef hier uw zoektermen in voor het zoeken van informatieNeem contact met onze experts op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wenst u meer informatie? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen snel contact met u op!

Naam:*
Telefoon:*
E-mail:*