Eraqua   Professionals in de begeleiding van subsidie-aanvragen en innovatieprocessen
Bel 040-22 22 447 voor een afspraak of meer informatie

Thuis in innovatie

Voor ieder bedrijf, groot of klein en in welke branche dan ook, is innovatie essentieel. Om de concurrentie een stapje voor te blijven en om door te groeien. Stilstand is immers achteruitgang. Innovatie betekent echter nú investeren, terwijl de opbrengsten pas later komen. Om deze drempel te overbruggen bieden de Nederlandse en Europese overheden financiële ondersteuning. Zo verstrekken zij o.a. innovatiesubsidies en kredietgaranties.


Aanvraag

Het aanbod van subsidieregelingen en financieringen is groot. Daardoor is het aanvragen van subsidie complex en onoverzichtelijk. Daarnaast is de vraag naar financiering groot, maar zijn de subsidiebudgetten beperkt. Het is daarom belangrijk dat bij het aanvragen van subsidie de juiste keuzes worden gemaakt. Niet alleen de juiste regeling/instantie en het juiste tijdstip, maar ook een goed onderbouwde aanvraag. Eraqua Services BV is gespecialiseerd in de ondersteuning van bedrijven bij het selecteren en aanvragen van de juiste innovatiesubsidie. 


Volledige ondersteuning

Eraqua Services BV onderscheidt zich van andere subsidiebureaus door specialisatie in innovatiesubsidies en risicofinancieringen. Zowel nationaal als internationaal. Bovendien gaat Eraqua verder dan alleen het verzorgen van uw aanvraag, want ook  de begeleiding van de innovatie in de vorm van projectmanagement en het vormen van samenwerkingsverbanden behoren tot onze diensten.  Om uw innovatie een succes te laten worden, ondersteunen wij ook bij de exploitatie en commercialisering van uw innovatie.

 

Gratis quick scan

Voordat de subsidieaanvraag voor u in behandeling wordt genomen, voert Eraqua Services een zogenaamde Quick Scan uit. Met deze gratis scan weet u direct wat de mogelijkheden zijn.

No Cure –No Pay

De ondersteuning vindt plaats op basis van no-cure/no-pay: u betaalt alleen voor onze diensten als de subsidie na aanvraag wordt toegekend.


> Meer informatie over onze dienstverlening

Zoeken

Geef hier uw zoektermen in voor het zoeken van informatieNeem contact met onze experts op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wenst u meer informatie? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen snel contact met u op!

Naam:*
Telefoon:*
E-mail:*