Eraqua   Professionals in de begeleiding van subsidie-aanvragen en innovatieprocessen
Bel 040-22 22 447 voor een afspraak of meer informatie

Missie en Visie

 

Innovatie is van essentieel belang voor het voortbestaan en de groei van bedrijven. Daarmee wordt bovendien een stevige basis gelegd voor de groei van de algehele economie. Met name het MKB speelt hierin een belangrijke rol. Het MKB staat garant voor een schat aan technische kennis en in het oog springende innovaties. Toch gaan jammer genoeg veel goede innovaties verloren. Dit komt door een gebrek aan kennis op het gebied van financiering, uitvoering en commercialisering. Deze disciplines zijn in de praktijk net zo belangrijk als de innovatie zelf. Het zijn de randvoorwaarden: als hieraan niet voldaan wordt, kan een innovatieproject gemakkelijk misgaan.


Het is dan ook de missie van Eraqua om innovatieve bedrijven te ondersteunen bij de invulling van deze randvoorwaarden. Zo kunnen innovators zich volledig op de innovatie zelf richten. Eraqua Services is bereid om een deel van het risico op zich te nemen, om u te helpen innoveren:

- We voeren een gratis Quick Scan uit, waardoor we vooraf in kunnen schatten in hoeverre de innovatie gesubsidieerd zal worden.

- We werken op basis van no-cure/no-pay: indien het project onverhoopt niet gesubsidieerd wordt, betaalt u niets.

Zoeken

Geef hier uw zoektermen in voor het zoeken van informatieNeem contact met onze experts op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wenst u meer informatie? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen snel contact met u op!

Naam:*
Telefoon:*
E-mail:*